Black Week

Black Week & Black Friday hos Colting Wetsuits – 
Grymma deals på simutrustning för triathlon, swimrun och openwater

BLACK FRIDAY – DEN STORA SHOPPINGDAGEN

Dagen efter högtiden Thanksgiving så infaller Black Friday, en av de största shoppingdagarna över hela världen. Butikerna i USA började redan på 60-talet och människor samlades i långa köer ute på gatorna för att fynda varor. Black Friday anses sedan många år tillbaka vara startskottet för julhandeln. Genom åren har intresset vuxit markant och fler länder har tagit efter det som en gång startade i USA. 

DATUM

2020: Fredag 27 november
2021: Fredag 26 november
2022: Fredag 25 november
2023: Fredag 24 november

BLACK FRIDAY HOS COLTING WETSUITS

Vi på Colting Wetsuits kommer ha erbjudanden under hela Black Week på utrustning för triathlon, swimrun och open water. Du kommer kunna köpa allt från våtdräkter till simglasögon och det till ett riktigt schysst pris. Glöm de långa köerna som uppstår i butikerna, hos oss handlar du bekvämt och smidigt online. Vi på Colting Wetsuits är redo för Black Week, är du?

CYBER MONDAY & BLACK WEEK

Idag är inte Black Friday det enda tillfället där företag rear ut sina produkter. Med åren har Cyber Monday och Black Week vuxit fram. Black Week innebär erbjudanden hela veckan istället bara för fredagen. Måndagen efter Black Friday är numera känd som Cyber Monday, en dag då onlinebutikerna sänker sina priser rejält.

BLACK FRIDAY I SVERIGE

Det tog ett tag innan de Svenska butikerna och företagen började med Black Friday. I början av 2010-talet kunde vi se allt fler erbjudanden på den svenska marknaden och vad som inträffade sen är vi nog alla medvetna om. Under de senare åren har Black Friday vuxit rejält i Sverige, där köprekord slagits i princip år efter år.

VI ÄR VÄL FÖRBEREDA

Under den specifika perioden kan det inkomma mer beställningar än vanligt, vilket kan påverka leveranstiden. Vi kommer vara väl förbereda och göra allt för att du ska få din leverans så fort som möjligt. I samband med att fler beställningar genomförs, så finns risken att storlekar och färger kan ta slut. Vi är förbereda, se till att du också är det! 

Prenumerera på Colting news
Följ oss på
Kontakta oss

R Sports Agency AB
Box 55049, SE-50114 Borås
info@coltingwetsuits.com

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla