VANSBROSIMNINGEN, OFFICIELL VÅTDRÄKTSSPONSOR

Colting Wetsuits – officiell våtdräktssponsor till Vansbrosimningen

Vansbrosimningen är Sveriges största simtävling och en av världens största open water-event! Vansbrosimningen är dessutom en del av En Svensk Klassiker som är djupt rotat i den svenska idrottsrörelsen och vi är stolta att få vara samarbetspartners till detta. Colting Wetsuits har alltid haft som mål att inspirera människor till motion och rörelse och i Sverige finns inget finare sammanhang för det än just En Svensk Klassikers olika evenemang.

Vi vill stärka vårt varumärke genom partnerskapet med Sveriges största och mest välkända simtävling. Vi vill öppna möjligheten för fler att prova på simning i öppet vatten men också swimrun och triathlon. Vansbrosimningen har utvecklats till en hel eventvecka över två helger där vi når flera olika målgrupper.

Det var Vansbrosimningen som en gång i tiden tände gnistan för open water för mig! Det var i Vansbro som en helt ny värld av äventyr öppnades. Under många år var Vansbrosimningen en av de viktigaste tävlingarna i min tävlingskalender och drömmen var alltid att få tävla om pallplatserna, en dröm som uppfylldes när jag var tvåa 2005. Det är med stolthet som jag känner att cirkeln nu sluts genom partnerskapet mellan Vansbrosimningen och Colting Wetsuits, säger Jonas Colting.

~ Jonas Colting

Alla Vansbrosimmare får 15% i rabatt på hela vårt sortiment

Använd rabattkoden: vansbrosimningen2020

Prenumerera på Colting news
Följ oss på
Kontakta oss

R Sports Agency AB
Colting Wetsuits
info@coltingwetsuits.com

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla